Ny oddsbonus LeoVegas värd upp till 2000 kr

Oddsbonus LeoVegas lanserar nu en ny fin bonus för spelare som gör sin första insättning. Bonusen är på 100% av det insatta beloppet upp till 2000 kr. Utnyttjar du hela bonusen och sätter in 2000 kr får du alltså hela 4000 kr att spela med. Viktigt att notera är att de spelare som gör sin insättning med Skrill eller Neteller tyvärr ej kan ta del av det här bonuserbjudandet.
Hämta din oddsbonus hos LeoVegas

Ny oddsbonus LeoVegas värd upp till 2000 kr

Oddsbonus LeoVegas

Det som är så fantastiskt med en bonus är att den tillåter dig att spela för mer pengar än du har. Detta kan du utnyttja till att försöka vinna mer. Om du sätter in 500 kr så har du nu 1000 kr att spela med. Alltså kan du till exempel sätta 1000 kr på en match och ha chansen att vinna dubbelt så mycket än om du satsat 500 kr. Men det fina är att du för den skull inte riskerar mer.

De flesta bonusar brukar ha någon typ av omsättningskrav. När det gäller den här bonusen så behöver bonusbeloppet omsättas åtta gånger på sportspel med ett odds på minst 1,8 innan bonusbeloppet omvandlas till kontanter som du kan ta ut. Om du sätter in 1000 kr så får du 1000 kr i bonus och du måste alltså spela för minst 8000 kr innan dina bonuspengar omvandlas till kontanter som kan tas ut. Läs mer om oddsbonusar på Betsmart.se

Ett fantastiskt utbud av sport

LeoVegas har ett fantastiskt utbud av sporter att spela på. När detta skrevs räknade vi till över 30 olika sporter att spela på. Till exempel går det att spela på Allsvenskan, SHL, Premier League och NBA. Men det gick också att spela på mer exotiska sporter som cricket, hundkapplöpning och schack. Speciellt intressant för svenska spelare är kanske att det här går att spela på trav till fasta odds.

Det erbjuds också massor av unika gratisspel, vinstökningar, specialodds och andra erbjudanden i samband med några av världens största sporthändelser. Du kan se fram emot massor av möjligheter till extra spänning.

LeoVegas livestreamar även massor av sportevenemang som du kan spela på direkt i både datorn och mobilen. För att kunna ta del av sportevenemangen behöver du spela på evenemanget du vill följa max 24 timmar innan det börjar, eller så har du pengar på ditt spelkonto när matchen sänds.

Uttag

Uttag kan ta upp till 5 arbetsdagar, vill du ha snabbare uttag så se till att använda Trustly med ett bankkonto som är registrerat i samma namn. Välj sedan samma bankkonto för uttag. Minsta belopp man kan ta ut från LeoVegas är 200 kr.
Till LeoVegas